Recruitment en selectie

Nieuw personeel kost geld. Niet alleen de loonkosten gaan omhoog, ook het vinden en in dienst nemen van de juiste kandidaat brengt kosten met zich mee. De gemiddelde kosten om een nieuwe medewerker te vinden bedragen ruim € 4.000,-.

HR-afdelingen hebben het vaak druk en maar weinig tijd ter beschikking. Daarnaast zien veel bedrijven recruitment en selectie niet altijd als een specialistisch vak. Veel organisaties laten de werving van nieuwe talenten daarom over aan externe partijen, zoals uitzend- en detacheringsbureaus of makelaarskantoren. Maar hoelang wil je wachten en welke externe partij is goed en lukt het om in de schaarse markt toch die ene juiste pion te vinden? Indien je meerdere externe partijen gaat inzetten, ben je nog meer tijd en dus geld kwijt om al die partijen te spreken.

Bij Nicome geven we je de ruimte om je eigen werkzaamheden te optimaliseren en nemen we deze taken graag van je over. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan partners met de beste recruiters en intercedenten die we allemaal inzetten om nieuwe talenten te vinden. De selectie is vervolgens streng maar rechtvaardig, zodat we de juiste kandidaat aan je voor kunnen stellen. Jij geeft jouw wensen aan en wij gaan op zoek naar die specifieke en talentvolle verdediger, spelbepaler of aanvaller binnen jouw branche. Wil je hier meer over weten?